молоко

Вам не забудуть, але вас забудуть.
Хапали все, чи треба, чи не треба.
Можливо, в глибині душі, ви – люди,
Та до душі самої, як до неба.
Гуляли файно, лили аж по вінця,
Пустили все, здається, з молотка.
Та це не так. Лишились українці,
Отой чумацький глечик молока.


Рецензии