зiрочка

Серед настирливого зорепаду
Ти вибухнула лише мить тому.
Хай майже півсторіччя вже позаду,
Але і досі розуму не йму,
Нічого б не було, якщо без жартів,
Як би не мокрий, золотавий лист
На чорному, жовтневому асфальті.
Тоді ми вперше разом і були.
Ми ще не знали, що можлива знайда
Нас далі не ділитиме на два,
Та білий херувим – скажений снайпер
У себе зірочку домалював.


Рецензии
Нежное стихотворение. И правдивое. Малой мой привет.

Солянова-Левенталь   15.07.2016 20:26     Заявить о нарушении
обязательно=передам)

Канан   16.07.2016 04:13   Заявить о нарушении