Натiльним хрестиком на укр. яз

Натільним хрестиком - любов на гру'дях.
Незряче серце зла не бачить в людях.
Не відчиняйся і тебе' не зрадять,
Щоб по'тім біллю не гнітила пам"ять.

Та не бува кохання без довіри,
І почуття тоді' не мають міри...
Любов очима мовчки розмовляє,
Кожний закоханий ту мову знає.

Словами ніжності гово'рять ру'ки...
І чує се'рденько нечу'тні звуки...
Воно все через се'бе пропускає,
Коли радіє і коли страждає.

Любов - спокусниця, мід і отрута,
Свята' і грішниця, вільна й прикута,
Винагорода або покара'ння...
Любов - це щастя...перша чи остання.


12/07/16/


Рецензии
Захоплююче,але , апостроф )????

Виктор Украинцев   18.07.2016 21:37     Заявить о нарушении