Бажаю щастя у життi...

Як скарб, тримати почуття -
Поваги і любові!
Хай буде світлим майбуття,
А ви - міцні й здорові!

Порозуміння, молоді
І злагоди доволі...
Бажаю щастя у житті
І щедрої, вам, долі!

Сім*ю і вірність вберегти!
До старості дістатись!
Бажаю діток, вам, знайти,
Онуків, вам, діждатись!

Хай радість множиться й добро,
Господь благословляє...
Хай ворогам, усім, на зло,
Ваш шлюб тривог не знає!


Рецензии