до дна...

…не повертаються стрілки годинника назад, не повторюється ніщо…
зовсім інше діло зворотній відлік часу на таймері (обнуління)…
усе можна почати спочатку, потрібно лише народитись заново…
напевне немає нічого очевидного, коли вертаєш тінню до того, що «було»,
коли боляче тиснуть обійми забуття, бо на дні тиші річки-життя
помітно навіть мовчання заблукалих прочан, що так і не знайшли Любові!..


Рецензии