мушва

Міні-юбочка шльондри-дійсності,
Я сиджу у собі за ґратами...
О, скажи мені, де подітися?
В супермаркеті що ми братимем?

Козеня чорно-біле бігало
По той бік. Але ми засліплені,
І не б'ється - танцює дзиґою
Серце дурня з дурними кліпами.

Там, за ґратами, все по-справжньому:
На півнеба болюча блискавка,
І пожежа кохання нашого,
І мушви нема
над колискою.


Рецензии
Козенята козлами виросли,
Шльондра дійсності під парфумами.
І ногами вперед
Мене з мене винесли.
І кохання моє обезструмлене.:)

Валерий Масагор   07.08.2016 14:51     Заявить о нарушении