Весна

Любов дає свободу,
Органайзер - чіткість,
Мама з татом - вроду,
Досвід - духу стійкість.
Ранок - гарний настрій,
Сонце - тепло та світло,
Сад прекрасний - майстер,
Щоб навкруги все квітло.
Посмішку - дівочі очі,
Що на весь світ сяють,
Зірки - теплі літні ночі,
Бачать, блищать, знають:
Поки вони світять,
Люди спочивають.


Рецензии