В1конечко

Ой, нанижу я стиглих слів
намистечко,
Аби відчути вишень смак –
смак літечка.

А запашні слова сплету
віночками,
Хай ляжуть різнотрав"ям строф -
рядочками…

Пісенні рими у пташок -
підслухаю,
Алітерації грози –
наукою….

Гаптую візерунок дум -
все ритмами -
акорди звуків моїх слів -
щоб світлими.

Джерела чистих почуттів –
Мов стежечка -
Між слів до серця читачів
хай стелеться.

З любов"ю щирії слова -
хай сонечком,
моїй душі - у світ людей
віконечком.

Ой, нанижу я стиглих слів
намистечко,
Аби відчути вишень смак –
смак літечка.


Рецензии