История

Из камня выбили огонь
И у костра мы обнимались,
И с песней строили дома,
Корчуя корни рычагом.

Судьбу катали на колесах
Телег, кругов гончарных, мельниц.
Познали землю, ввысь взлетели -
К просторам лирики прогресса

Свела нас вольная стезя...
Теперь смотри-ка мне в глаза,
Померь свой род творцов веками!

Конец всех хроник лиховластья -
Там, у костра, где в слезах счастья
Искристо балуется пламя.




History

We get the spark by knocking stones.
Gathered to bask near the flame.
Root up the stumps, pressing a lever,
And building houses, singing songs.

We spinning fate, rotating wheels
Of pottery, and mills, and axles.
We power up electric transport
In world of poems and technologies.

We meditate and socialize...
Now look at me, straight into eyes,
You see eternity creative?

Trouble reigns is going to expire,
Their chronicles embraces bonfire
Where cheeks floods hot and happy tears.



Історія

Ми коло вогнища обнялись,
Як вибили вогонь з каміння.
І рвали важелем коріння,
І хату зводили з піснями.

Ми розкрутили на колесах
Гончарство, ткацтво і пекарство,
Створили електричний транспорт,
Світ технологій та поезій.

Гав годували і лічили...
Тепер-но глянь мені у вічі,
Згадай свій вічний рід творців!

Кінець всіх хронік лиховладдя -
В обіймах давнього багаття,
Де сльози щастя на щоці.


Рецензии
пламя сближает
еретика и всех тех
кто тащит хворост

Опять Семь Пятниц   13.07.2016 20:56     Заявить о нарушении