ходи

Я вгору не стрибав і навіть боком не ходив.
На заздрість негальмованим все правильно роблю.
Своїм таким міцним чолом пишався я завжди.
Відсутній люфт.
Не дерся я ніколи на безглуздий хмарочос,
У небі не розплющував барвінком парашут.
Якщо я вам скажу, що не шкодую ні про що,
То я збрешу.


Рецензии
Саню, чо це таке "негальмованим"?

Солянова-Левенталь   12.07.2016 21:12     Заявить о нарушении
без=тормозов)

Канан   13.07.2016 03:56   Заявить о нарушении