Украинский Гарик 192

Український Ґарик 192

За мотивами І. Губермана

Я писав, як думав, про дорогу
І кінцеву думку поясню:
Краще легковажно,та про Бога,
Аніж пишномовно про х**ню.


Оригінал

Я писал, как думал, а в итоге
То же, что в начале, ясно мне –
Лучше легкомысленно о Боге,
Чем высокопарно о х**не.


Рецензии