ночi...

…серце стискають обійми –
мріями снить місто тиші…
страх до безтями колише
скривджені привиди-тіні
болем розлуки із тілом…

розум розради шукає
в тім, що минеться безмовно…
все ритуальне проходить,
так, як проходити має!..
фентезі нас не минає!..

ніч у режимі он лайн
мареннями пройняла
без дорікань, і запитань…


Рецензии