Кохання

Кохання починається з очей,
Коли іще не сказано і слова,
Із купи перев"язанних ідей.
Із дотиків до тіла,хоч і втома.

Кохання починається із губ,
Із диким присмаком лимону або м"яти.
Кохання починається коли,
Вся втома перем"яла свої пяти.

Кохання тут,і там,і десь далеко,
Кохання це не іграшка,ну що ж..
Від нього треба бігти,чи ховатись?
Чи просто бути там,де є воно


Рецензии