Це неквапливе споглядання

Це неквапливе споглядання
Дає i сенс, i опертя:
Плодів достиглих обвисання,
Повернення без вороття.

Оця заглибленiсть у себе,
У свiт довкола, у думки,
Торкання краєчком до тебе,
Душi твоєї берегiв.

I вистраждана непорушнiсть,
Миттєвiсть спокою в собi,
I слабкiсть внутрiшня, i мужнiсть
В моїй нерiвнiй боротьбi

З собою, свiтом. I єднання
З усім назавжди... З усiма...
Прощення... Втiм ще не прощання..
Хай буде свiтло! - Не пiтьма!

Ця партитура досконала,
Ця суголоснiсть вiдчуття
Дають менi високе право
Сказати: "Так! Жила... Була..."

   
             м. Донецьк, 11.07.2016 р.


Рецензии
Замечательное по мысли, по мелодии и по исполнению стихотворение.
Счастья Вам, Виктория.

Песок Въ Саду Камней   12.07.2016 21:41     Заявить о нарушении
Искренне благодарна Вам, Виктор, за одобрение и пожелание! Взаимного тепла и добра Вам!

Виктория Барановская   12.07.2016 22:05   Заявить о нарушении