Цикаво вычорком пройтися, хи,

По родинцы свойий.
Кузнечыкый – гаж тыщ!..

Чы вы в окно хотя бы дывытэсь?
Ну, так, хоть надвычір.
То я вам дав бы стікы вымыслый,
Шо упадэтэ с стіл.

Ну, от я снімкый с пару выробыв.
Гы-гы! Да шэ якы!
Ну, лоб росквасыв аж, покіль буськів
Зогнав ось са сталбіф.

А раз 1 ля мні хтось вымочыв
120 нагавыць…
Ну, дак то гэто псы ходылы фсэ,
Шукалы Мня ву тітк.

А зары во в Зарі я вычытав,
Ек мыш лытуча вдрызг
Розбыла мні аж 10 шыбынок.
С3лоё ж кожан мчыть.

Так вот. Срезая пЕть гусів на шыйц,
Я выробыв 100 мылц.
Бо ж ты на старості прам вырыжыш
Усі влад пажурі й.

Шо-шо? І жур йісы ты гынды во вж?
Так, ну, вжо ж ны журысь.
Затэе будыш Ёшко згынь яко!
А Ёгіном я ныц.

Бо но і знаю, та і відаю,
Шо йісты в вас млынці.
Ну, в вершах ны найду й помылочкы.
Бо ш номінанты Кіск!

Да і… про шо но завшы пышытэ.
Го-го! ЕвПатій мій!
Тут коло врат буськы посілы вжэ!
А ну йды йіх а гыть!

Ну, й Ева і Патій побіглы ш вуш
Аж в ЕвПаторый, хы, ж.
А кала мэйі, бачу, хыжыны
Пасуця гаж гужышч!

Ну, а вытэ, колы вжэ хыжыйі,
Однуть забыйтэ в дым
Хотя п, но тяпнувшыс водычынькы,
Тут відьмочок с чотыр!

Напалы бо уж гэтак пс3калкы!
Голосять – на вэсь двір:
О-ёй! Хмарі навіслы з Віслы унь!
А аіст фсэ стоіт!..
 
...га! Дэ тут гондэ мыш!..
Пойды йійі накрый!
Любуйся так хоть -- лысьць


Рецензии