Нiжне

Ти мій хлопчику... В серці зболілому
Поховаю надію із вірою
У солодко-намріяний happy еnd:
Імовірность його – незначний процент.
Все сильніше гірчить полиновістю
Епілог невеселої повісті:
Щось не склалося і не судилося,
Не тоді і не там ми зустрілися.
І болить те коханнячко ранкою,
Що роз'ятрюється щосвітанково.
Тим світанкам не бути щасливими...
Та сьогодні ми вдвох. Обійми мене!
...На руїнах колишньої пристрасті
Квітка виросла щемної ніжності.

Ти мій хлопчику...


Рецензии