Я завжди буду поруч

Зорі твоїх очей сяють як божество,
А я мовчу, бо нічого, повір, сказати,
Серце тріпотить, а саме єство
Намагається  почуття до купи зв'язати.

І не стало ні повітря, ні слів,
Все кинути і кричати у небо,
Мій розум мене нещадно підвів,
Ніби так повинно бути, так треба.

Та скажи у чому диво, загадка,
Чому дозволяєш тебе роздивлятись,
Чому твій дотик як гаряча лампадка,
А я поволі своїх думок починаю боятись?

Ти просто всміхаєшся, а я догораю,
Лунають у вухах зриви розпусних мрій,
Я зрозуміла, що крім тебе нікого не маю,
А в середині пронісся нищівний буревій.

Та і не потрібно нікого, тепер є тільки ти,
Бо лиш доля могла переплести наші життя,
Я намагатимусь завжди поруч з тобою іти
Заглиблюючись все далі у міцні почуття...


Рецензии