2. Дай, о боже...

Дай,о Боже,наснаги мені
Написати коханій поему.
Може,я роздивлюсь у вікні,
На яку я писатиму тему?

А коли я зустріну її,
Підійду,поцілую цнотливо...
Заспівають мої солов"ї,
І все стане
            на світі
                можливо!


Рецензии
Прекрасно!

Велижанина Галина   01.04.2018 18:49     Заявить о нарушении