У День, цей, святковий...

У День, цей, святковий я вас привітаю -
З одруженням, діти, - достаток і лад!
Хай ваше кохання утоми не знає -
Бажаю взаємності, вірності клад!

Бажаю відвертості, злагоди, щастя -
Хай затишок в домі несе вам спокій...
Хай доля відводить біду і ненастя,
Хай здійсняться тисячі планів і мрій!

Хай Бог помагає дітей народити,
Триматися поруч - тепло дарувать...
В здоров*ї і мирі, сто років прожити,
У ласці купатись, цвісти розквітать!


Рецензии