йде iнакша весна...

…курить день ледь почавшись побілілі акації,
димом дихає небо, п’яніє мовчки,
стелить тиша дурман… на алергічній дистанції
відчуваєш весни міжпланетний дотик…
обгортає реальність свідомо цвітіння,
зелень трав стелить постіль старанно,
в келих тиші вливається щебет, мов зілля…
рівновагу проводить безжально
між фальшивих світів без причини гроза,
злі думки раз у раз провокують слідів ворожнечу…
ми ще мріємо, віримо людям, словам…
тільки кожен чомусь підсвідомо планує утечу
од незібраних в жмені снів про Любов…
безнадійно і небезпечно вертати минуле,
туди, де були ми самотніми вдвох,
де так швидко весна промайнула
без паніки, без провокації, бо…


Рецензии