незакiнчене...

…лункі поцілунки, безсонні їх очі,
обійми стривожені диханням сліз,
розлука для двох не закінчиться мовчки…
чи схочеш радіти колись ти ще їй?..
що в серце навчання Любити встромила,
навзаєм забрала ніч пісню душі…
навиворіт світ і сум’яття постійні
любов недозріла для вас у вві сні…
згубились зізнання у пристрасті тиші,
минають без вартості мрії зупинки,
ув’язнення термін не має ліміту…
роздрібнених болем, неначе хмаринки
до купи збере вас, як вітер думки…
і ви пожалкуєте безповоротно,
що час не поверне ні світла, ні сил
знайти Любов справжню не імітовану
то серця є справжня ціль…


Рецензии