Хай квiтнуть молодi лiта...

Не забувайте про батьків,
Що вас в теплі зростили.
Хай обминає зло і гнів,
Здоров*я вам і сили!

Вітаю з створенням сім*ї -
Достатку і везіння!
Приміть наставлення мої -
Поваги й розуміння!

Допомагати, шанувать
І ніжність дарувати.
Любити, вірить і прощать,
Тривог, розлук не знати!

Один одного берегти
І не втрачать надії...
Разом до старості дійти -
Хай мати вам радіє!

Хай квітнуть молоді літа,
Господь благословляє.
Хай не спіткає дім біда -
Нехай усе ладнає!


Рецензии