Поздоровляю з Днем весiльним!

Поздоровляю з Днем весільним,
З початком нового шляху.
Хай шлюб стійким буде і сильним
Бажаю вдачі на віку!

На мир, сім*ю благословляю,
На розуміння і спокій.
Хай ваш союз розлук не знає,
Достатку вам, здійснення мрій!

Бажаю діточок красивих,
Хай квітне в душах доброта...
Натхнення, сили, днів щасливих -
На многі, многії літа!

Хай вами вибрана дорога,
До берегів добра веде.
Хай благодать і милість Бога,
Для вас, як сонечко зійде!

Дожить бажаю до ста років -
Без горя, болю та журби...
Щоб не були, повік, жорстокі,
Любились, наче голуби!


Рецензии