Свiтле

Прямую в неба простір, в нескінченість,
В блакить мережива моїх надій…
Перлини днів, обрамлені в буденність,
Зітхають під напливом дивних мрій…
Мені – МОЄ, Вам – ВАШЕ справжнє ЩАСТЯ,
Яке прийде із різнобарвних снів…
Без роздумів – ВСЕ БУДЕ ЯКНАЙКРАЩЕ!!!
Й лунатиме душі чудовий спів…
8.07.2016


Рецензии
Хай так і буде!!! Сподобалось. Стисло і щіро!

З повагою.

Сергей Никода   22.11.2016 18:23     Заявить о нарушении