Красуня

КРАСУНЯ

Буковино, красуне дівчино,
Я Дністе;р, кохаю тебе.
Найчарівніша в світі перлино,
Найквітуча, бо завжди цвітеш.

Відчуваю любов я душею,
Котра в серці у мене живе,
Не покинув тебе я, й зі мною
Справжнє щастя й тебе не мине.

Завжди поруч зі мною ти, люба,
Біжимо з вітерцем в синю даль,
Котра  нас обіймає, милує,
Розпустивши на сонці  вуаль.

Вона радісно з нами кружляє,
Обіймає обох, шелестить.
З нами пісню про гори співає,
Про усе, що навчились любить.

Буковина – краса незрівнянна,
Моє серденько, ніжна душа.
Найгарніша красуня, жадана,
Ти потрібна мені, чарівна.

Вже без тебе співати не зможу,
І по руслу не йде наша кров,
Я з тобою лиш в мрії заходжу,
Щоб свою пригадати любов.

9.04.2012


Рецензии