Кооператив Три гички

У курені біля холодної водички.
горілку варимо з пророслої пшенички.
Коператив удвох із кумом ми відкрили
під назвою славетною „Три гички“.

Свою на пашу зранку вигоним теличку,
десь по дорозі закадруєм милу чічку.
Багаття розведем і агрегат настроїм,
а потім гонимо свяченую водичку.

На вітах щось виспівують синички,
красиві ноги й перси у Анички.
По черзі з кумом ми на процедури ходим,
цілуючи її прегарне личко.

Піду собі полежу під копичку,
допоки не настала темна нічка.
А потім швидко збігаю на стайню
і вороного запряжу у бричку.

Візьму батіг чи може навіть тичку
і провезу узліссям я Аничку.
Лиш ми і небо, а навкруг нікого,
і п‘яний кум не держить тупо свічку.

А зранку знову тягне на водичку,
взнаки даються нам оті „Три гички“.
У кума ліве око зовсім вже не бачить –
то жінка засвітила йому свічку…
Не вийшов кум сьогодні на роботу зовсім,
бо жінка позривала з нього лички…

08.07.2016


Рецензии