Requiem for a muse

Я думав, що не брешуть долоні, що ніколи не збрешуть обійми,
У яких засинаєш після поцілунків і пари фільмів.
Після чашки чаю, круасанів, спільного написання віршів,
Після спільного зустрічання світанкової тиші.

Я повірив, що спільне не може стати реальним непотребом,
Що не набридну тобі ніколи і ніколи не стану попелом.
Я думав, я завжди думав про щось велике, що нас єднає,
Я, здається, лише малював, малював те, чого не буває.

Я малював так реалістично, що вірив до болі, до сліз, до сміху,
Я віддавав і нічого не хочу за се, хай лише більше не буде тихо!
Ніколи, нехай ти ніколи не закінчишся і будеш у зоні моєї досяжності,
Я - непотріб, що не звик жити без твоїх вчинків і слів сповнених необсяжності.


Рецензии