Трыялет

Слухаю мелодыю дажджу.
Ён стаката б'е, то штрых- легата.
Візаві ўвесь вечар з ім сяджу.
Слухаю мелодыю дажджу.
І жыццё. То мёд, то гаркавата.
То баліць, то радасць не ўмяшчу.
Слухаю мелодыю дажджу.
Ён стаката б'е, то штрых- легата.               


Рецензии