Ирыстонан ма хатырта

Ма магуыр Ирыстон, на фасивады номай
Аз дауай хатырта курын:
Ныххатыр ма мын кан, кай на баззыдтой
На лаппута иронау кувын,
На чызыта агъдау ама фсарм
Кай ферох кодтой бынтон...
Са зардата нал канынц хъарм
Да уддзафай кай уылафынц абон...


Рецензии