Треба!

Подумай над моєю пропозицією,
просто відкрий очі.
Дозволь влитися в них тієї ночі
Що кличе тебе - прийди,
- Лети птицею
Знайди
Те місце, де ти будеш цвісти.
Звати метеликів,
- ти хочеш?
Ні, постривай, тобі треба!
Літати над полями бетону,
шукати крихти неба.
Як хліба.


Рецензии