7 лет Антону

Сім років пролетіли !
І ти таким дорослим став !
Сім років я з тобою -
Я разом виростав...

Ми повзати учились,
Сидіти та ходити)
І ложечку примати...
Учились говорити)

Та вже не те що було...
Зате зі мною він.
Уже такий дорослий -
Та ще маленькій син !


Рецензии