Нiж в спину i наскрiзь

Я хочу йти в перед,
А ти мій вірус...
Люблю своє життя
й така любов тобі не снилась.

Ти вчора переміг,
І дійсно, я розбилась.
Водою стане сніг,
Але не я, - я не скорилась.

Ніж в спину і наскрізь, -
Не боляче, я металева.
Лиш зрушив мою вісь,
А сам зайшов до пащі лева.

Все! відпусти мене
Я не піду з тобою.
Біль стихне і пройде,
Такий кінець нашого бою.


Рецензии