Бог все ба, Бог все зна

Бог все бачить,
Бог все знає.
Хто пробачить, –
Той пізнає.

Світло істини дається
Тим, хто любить, хто сміється.

Хто невдачі не приймає,
Твердо вірить – Бога знає.

Буде всім по струнах серця:
Кому дім, а кому – перцю! :)

Правда є важлива сутність.
Завжди в Бозі – це присутність!

Намір – чиста життєдайність!
Гамір – це думок брутальність.

Бог все бачить,
Бог все знає.
Хтось прийде
І дім впізнає.

Для когось – чужа планета,
Всі закони тут – тенета.

Хтось не звик до бруду й пилу,
Їм неправда – як могила.

А комусь за смак брутальність,
Ці вібрації – нагальність.

Різні всі по своїй суті,
Всі у рамки тіла вкуті.

Тут черпаємо ми досвід,
Хтось неквапно, хтось – на поспіх.

            ***

Боже світло в душу ллється!
Бог все бачить і...сміється. :)

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2016
08.07.2016 м. Львів
10:17


Рецензии