Ти живеш з моiми вiршами

Ти живеш з моїми віршами.
З ними ти до сліз балакаєш.
А для того вірші й пишуться,
щоб читала їх і плакала.

Ти постійно перебільшуєш
слів моїх глибинне значення.
Наче ти з моїми віршами
зустрічалась на побаченнях...

Все із віршами вирішуєш:
що рядок – то сенс буття.
Ти живеш з моїми віршами.
А вони – моє життя...


Рецензии