2 Шутки из Мобилы укр

  2  ЖАРТИ  ІЗ   МОБІЛИ


Пішли ноги погуляти,
Та не знали, що сказати..?
Тут знайшлась і голова, --
Раз, два.
Голова знайшлась пізніше..,
Про що думала раніше??
А от ноги вже гуляють!
І чого робить, не знають..?
ТИ ТЕПЕР СКАЖИ, ОДНАЧЕ,
ЩО ЦЕЙ МУДРИЙ ВІРШИК ЗНАЧИТЬ??
=================================
Все збиралася Малеча:
Чи на зустріч, чи по капці..?
Роззирнулося на вулицю
Й примостилося на лавці..!
=================================
Як образити зумів,
То зумій і догодити!,
Бо ні з індиком, ні з тигром –
Неможливо дівці жити!
=================================
Великий окунь – Риб дурний
Про себе думав забагато..!
Та кошенятко, Лев Малий,
Його схопив й приніс до хати.
І скільки окунь той не плакав,
І як хвостом він не махав,
Та Лев лиш слиною покрапав..,
Так Риб той на десерт попав!


Біла Троянда-Таня Маслій
2014-2016


Рецензии