неминуче...

…дивним спокоєм дихає ніч,
біль не мучить, вже більш не торкає.
не змовкає, у марево мрій 
нас одна Осінь манить…
падолистом укрита земля
учорашнього гомін вивчає…
неминучі зізнання Душа
у піснях, у віршах залишає…
поза пагорбом зниклих надій
Мрія – зоряна снів глибина,
де грайливо співають серця,
до відриву думки зазивають…
передумані стежки життя
відкривають нам іншу реальність…


Рецензии