Вже купаеться сонце у морi

                * * *

Вже купається сонце у морі,
Пломеніє воно, як вогонь,
Начебто враз з’явилися зорі,
Ті, що я відпустив із долонь.

Вони жваві, яскраві, пекучі,
Їх не схопить ніхто у цей час,
Лише там, на морському просторі
Вони світять завжди лиш для нас.

І це сяйво – немов подарунок,
Що я бачу від щастя в сльозах.
Він і є, як ясний поцілунок,
Що не раз я побачу у снах.

Сяйво зоряне – це насолода,
Це мій спокій, що так обійма.
Залишались далеко турботи,
Коли сонце купала вода.

21.02.2012


Рецензии