Стежинко

           СТЕЖИНКО

Ой, стежиночка-¬стежинко,
Ти красунечка моя,
В серці ти, немов билинка
Та, що в спів узяв і я.

Я з тобою завжди разом,
Все, що є в мені – твоє,
Не роблю я за наказом
Те, що, звісно, не моє.

А тому прошу, стежинко,
Простелись у зелен-гай,
Де на спів прийде калинка -
Її щиро зустрічай.

Бо вона і є кохання,
Я чекав його щодня,
Тому всі мої надбання
У мій спів звела весна.

19.02.2012


Рецензии