Хай Мати Божа захистить

Хай Мати Божа захистить,
Хай Бог допомагає!
Бажаю вірить і любить,
З одруженням вітаю!

Везіння парі молодій,
Тримати шлюб у кліщах!
Здійснення задумів і мрій,
Здійматись вище й вище!

Нехай на вашому шляху,
Не стануть перешкоди...
Добра й достатку на віку,
Життєвої погоди!

Стійкої, сильної сім*ї
І діточок вродливих...
Хай вам співають солов*ї,
Бажаю днів щасливих!


Рецензии