Як там?

Три крапки, а чи кома? Я не знаю ...
Що вибрати, що треба нам робити?
Ми близько так зайшли в ворота раю
Та жаль нам не судилось їх відкрити

У пітьмах зрозуміти я стараюсь...
Навіщо ще в житті тримають роки?
Ввійти в життя я інше намагаюсь
Й не знаю як живеться одиноким

Що відчуває та самотня душа?
Коли рідної немає поруч
Як наліво сліпим вируша
Хто ж покаже дорогу праворуч?

В однині ким милуються очі?
З ким там можна піти на альтанку?
Хто красиве волосся дівоче
Ніжно з плеч прибере на світанку?


Рецензии