не обертайся

не обертайся! позаду зима,
морозна ніч, холодний день...
нових людей та вражень там нема,
там спогади залишились лишень.

багато сліз та втрачених надій,
стільки ж листів, даремних слів
тож зараз, ось тепер уже радій,
що не збулося те, що ти хотів.

що сталось так, що мрії розійшлись:
розвіяв вітер блудні почуття
та тих, що в вірності (ошуканці) клялись,
не допустив Господь в твоє життя.

тож відпусти, залиш все та забудь!
не обертайся — позаду зима...
все буде добре, певен будь:
В МИНУЛОМУ МАЙБУТНЬОГО НЕМА.

Tanya Pashkova


Рецензии