1 Шутки с Мобильного... укр

        1     ЖАРТИ  З  МОБІЛЬНОГО

Дулька з маком, гарним смаком…
Пригощайся, будь мастаком!!!

Прикидався зайченятком
І ховався у промінчик..!??
Бо малятко, -- є малятко..,
Навіть вушка звив у вінчик!!!

Прикидався зайченятком
І ховався у сніжок..,
Бо малятко, -- є малятко..!,
Навіть вушка: шльоп, шльоп, шльоп.

Чухай брюхо, бо ти Муха
І немає в тебе вуха!

Миша ти Мала від віку,
До кохання тобі: зась!
Маєш хвіст, -- дрібну сю втіху..,
На долівку з лави злась!!!

І чого воно ся має?!
Бо куди ступить не знає.
А якби воно ще знало,
То би всюди спотикало!!!



Біла Троянда-Таня Маслій
2014-2016


Рецензии