Хай вогник любовi не згасне...

Хай вогник любові не згасне повік,
Цвітуть почуття, як весна з року в рік!

Хай кріпне сім*я і міцніють стосунки,
Приємними будуть, палкими цілунки!

Бажаю не знати розлучень і болю,
Господь хай дарує вам добрую долю!

Везіння, терпіння і силу, діток...
Приміть і від мене - букетик квіток!

Щоб ви, молоді, були ніжні й красиві...
Здорові, багаті і самі щасливі!

                Поздоровлення молодим у День весілля.


Рецензии