Ек жэ выдыржаты в падлый

Сухомятіц с 7 на пЯтніц?
Колы мы тут у Опадышч з Дыржына ж но ж

Тута мы купыв ф канторы
Навыть оптом памыдоры ж!
Шо ты хочыш з бісунов шчэ.
В йіх шэ й хліб е прам серовскый.

Да і ота, на: од матра
Я тягну з Янова масла.
А смытаны з бочок пару сь
Са й сырком забыв ці прама.

І а ек тыпэр купайло
Да мні хвайно святкуваты,
Колы фшпарыв цыбаха но
Да, ох, с спредом, предсядацель!

І дыржуся за бока уж.
Бо чы пэчынь ны ужарыв.
Ведь не нежна і кішка-та
В экстрасенся гонды Катца.

Да!.. Уж з місяць дожыдайСІК
Сік чудзесный та й от лабор.
Да пойіж капусты вялый
Да й ляжыся з Мышом спа ось.

...ну, подробносці узнаш, мо, ш
Дэ на Сайть Брыль Сік Кампанія.
Бо досталы тут с пар харчу
В жыдка ш в лавцы.

А вапшчэ, бач, хмары ш гналы
Нас хучій ізь Янаў


Рецензии