У кожного

У кожного є мрія !
У кожного - своя.
Вона сестра надії...
І в мене є моя.

Комусь, так часто сниться море.
Хтось мріє про машини.
Хтось видужати хоче.
Комусь - гірські вершини...

Комусь не вистачає часу,
Комусь банального тепла.
Хтось хоче жити в казці,
Комусь почути б ті слова,

Комусь вернути б тільки рідних.
Хтось мріє про дитину.
У когось все вже є
І ще б дочку до сина.

У кожного своя надія -
І в кожного вона своя.
У кожного є мрія -
А в мене є моя...


Рецензии