фантоми...

…мурашник думок – фантом перевтілень,
він кожного разу нагадує знов,
що грань нероздільна Світу із тілом –
усе безкінечне… не вічний полон…
у слові-зізнання безмежність Любові!
про душі піклуємось в храмі Господнім…
не кажучи більше про страчені долі         
освітлює спокій печалі дорогу
додому...


Рецензии