Сонечко

          СОНЕЧКО

Сяє світле сонечко
У твоє віконечко,
Ти виходь до нас співати,
Покружляєм біля хати.

Не соромся нас, голубко,
Квітонько, дівчисько,
Бо іде весняне свято,
Ой, воно вже близько.

Запалали мрійно очі
Зоряні¬ – дівочі,
Відчинились, мов віконця,
Радісно до сонця.

І музика враз заграв
На  сопілці дзвінко -
Він коханя дарував,
Грай, дзвінка сопілко!

Вже дівчина чарівна
Під вінцем – царівна!
В життя-злагоду мандрує,
Милого цілує.

Ой, як сяє сонечко
На щастя, на долечку.
Хай у згоді їм живеться,
Радість в дітях усміхнеться.

20.03.2012


Рецензии