Дождж

Шэрае неба и павислыя хмары.
Гэта восень и дождж,невяселыя твары.
Я иду па сцяжынцы,дзе шчасливай хадзила,
И у думках маих той,каго я любила.

Дзе падзелися вы,маладыя гадочки,
Дзе ты,гнуткая постаць и ружовыя шчочки?
У валасах ужо не проседзь-зима засивела,
Весялосць бестурботная удаунину адляцела.

Тольки сэрца не можа у старасць паверыць,
Хоча радавацца,любиць и у лепшае верыць.
И надзея у душы жыве не умирае,
Што сонейка хмары разгониць-чакае.


2013г.


Рецензии