Моя Батькiвщина

МОЯ БАТЬКІВЩИНА

Поверни, моя доле,
Мене на Вкраїну,
Матусі моєї
Рідну країну

Я там заспіваю
Пісню єдину,
Про працю невтомну,
Свою Батьківщину.

Тоді я зумію
Піднятися в небо.
Землі поклонитися
Щиро, від себе.

Моя це колиска –
Країна батьків.
Тут вийшов у люди –
Тут щастя зустрів.

Тому присягаю
Назавжди, Вкраїно,
Тебе захищати,
Моя Батьківщино.

12.03.2012
м. Харків


Рецензии