Люблю мой край

Як упрыгожыу снег маю зямлю!
Яе узгорки,рэчки и пагосты.
Я ведаю,што я сюды прыйшла у госци-
Таму так шчыра я мой край люблю.

Люблю як сонца раницай усходзиць,
Люблю кали дажджы,кали завеи,
Кали вятры з марозам поруч ходзяць,
Кали закат над лесам ружавее.

Мой край,мая старонка дарагая!
Ты мая песня,ты мая калыска,
Твае пали,луги,узгорки,рэчка
Мне дораги и сэрцу вельми близки.

Ад любасци и шчасця замираю,
Як чую вески простую гаворку
Я даражэйшага не маю краю,
Чым гэтыя хацины на узгорках


2014г.


Рецензии